//Wat te doen met 30 miljoen?

Wat te doen met 30 miljoen?

Je krijgt een sms binnen: “Gefeliciteerd, u heeft een prijs gewonnen in de Staatsloterij!” Je belt je beste vriend(in) op om te gaan lunchen, want je zal wel een tientje hebben gewonnen die je gelijk uit kunt geven. Toch check je maar even je lot om te kijken hoeveel het echt is, en daar staat het astronomische bedrag van € 30.000.000 op je scherm. DERTIG MILJOEN!!! Dat is dus 30x een miljoen. En 60x een half miljoen. En… Oke, laat maar. Je snapt het.

Nadat je weer bij bewustzijn gekomen bent in je woonkamer, bedenk je wat je in hemelsnaam moet gaan doen met dat geld. Onze meest belangrijke tip: Schakel per direct een financieel adviseur in. Dat deden wij namelijk ook toen we het wonnen.

Uiteraard heb jij nu ook eindelijk de kans om je dromen uit te laten komen. Droomde je altijd al van een dikke Mercedes op de oprit? Ga naar de dealer en kies de mooiste uit! Wij zouden Ditdus ook niet zijn als wij geen dikke tips voor jullie zouden hebben:

1

Een horloge van tussen de 5.000 euro en 500.000 euro. Dan hoor je er helemaal bij op de golfbaan.

duur horloge
Doe mij zo’n veel te duur horloge

2

Het beste en meest exclusieve hotel van de Malediven! Voor slechts 10.000 euro zit je er best een maand paar dagen!

Malediven it is

3

Een 4K smart TV van 9.699 euro. Want je hebt toch geen werk meer (nodig), dus alle tijd om lekker TV te kijken.

Doe mij zo’n TV

4

De Big Green Egg XXL. Al te koop voor een luttele 1.999 euro! Wisselgeld zullen maar zeggen. Maar hiermee houd je nog genoeg geld over om iemand in te huren die de Green Egg bedient.

Kopen zo’n Green Egg

5

Een tent van 4.899,95 euro. Gewoon leuk om in de schuur te hebben liggen.

 

Die tent lijkt me wel wat

6

Een 121-daagse Cruise rond de wereld: vaar naar Midden- en Zuid Amerika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Kost maar iets meer dan 10.000 euro. Genoeg geld over, dus!

Ik ga op cruise
2019-01-04T21:17:57+00:00