//10 artikelen die je niet moet vergeten op wintersport

10 artikelen die je niet moet vergeten op wintersport

Ga jij op wintersport? Lucky you! Zorg er wel voor dat je alles bij hebt. Om te voorkomen dat je zonder bril bovenaan de piste staat of als ijsblokje onderaan de piste aankomt hebben wij 10 artikelen op een rijtje gezet die je liever niet wilt vergeten.

1. Skihandschoenen volwassenen

Zorg dat je handen warm en droog blijven tijdens een dagje op de piste! Dat hoeft echt niet duur te zijn, je hebt al lekkere warme, waterdichten handschoenen voor €12,-!

skihandschoenen

Ik zoek skihandschoenen

 

2. Skisokken volwassenen

Zonder warme sokken ga jij toch niet naar beneden? Buiten dat ze je voeten lekker warm houden voorkomen goede sokken blaren en ander ongemak. Je wilt niet na één dag al klaar zijn toch?!

skisokken

Laat mij skisokken zien

 

3. Dames skibroek

Kies voor een comfortabele broek! Heb je moeite met de lengte? Kies dan een broek die je kunt verstellen. En ook voor skibroeken geldt: deze hoeven helemaal niet duur te zijn! Zeker niet als je elk jaar maar 1 of 2 weken de piste op gaat.

skibroek dames

Zo’n skibroek moet ik hebben

 

4. Thermisch skiondershirt heren

De perfecte balans tussen het vasthouden van warmte en het afvoeren van transpiratie: dat kenmerkt het perfecte thermische skiondershirt. Een echte must-have voor jouw ski- of snowboard trip!

thermoshirt heren

Een ondershirt heb ik nog nodig

 

5. Ski- en snowboardbril

Skiën of snowboarden zonder bril? Niet zo handig! Zorg dat je niet vergeet een bril mee te nemen en als je er dan toch een kiest, zorg dan dat deze ook goede UV-bescherming biedt en beschikt over iets dat condens tegen gaat.

skibril

Over die bril wil ik meer weten

 

6. Wandellaarzen voor de sneeuw heren

Warm, waterdicht en een goed profiel, dat is waar je een goede wandellaars voor de sneeuw aan herkent. Je zult ongetwijfeld laarzen nodig hebben om door de sneeuw van en naar de après ski te komen. Niet vergeten dus!

sneeuwlaarzen

Laarzen! Die was ik bijna vergeten..

 

7. Skihelm voor volwassenen

Safety first! Niet vergeten om een helm op te doen wanneer je met jouw snowboard of skies de piste af raast. De perfecte helm voel je nauwelijks terwijl je deze op hebt. Wellicht is dit een goede keuze voor je?

skihelm

Een skihelm, goed idee!

 

8. Thermische skionderbroek heren

Thermisch en ademend skiondergoed is ook voor heren een must gedurende een wintersporttrip. Voor slechtst enkele eurootjes ben je verzekerd van warme benen gedurende de hele dag!

thermo ondergoed heren

Ik wil nog wel een extra skionderbroek

 

9. Skimuts voor volwassenen

Zonder hippe en warme muts kun je maar half van een dagje in de sneeuw genieten..! Houd je hoofd koel op de piste met een heerlijke warme muts.

skimuts

Laat mij alle kleuren skimutsen zien

 

10. Rugzak voor volwassenen

Een fijne rugzak die je bijna niet voelt en eventueel zelfs voorzien is van rugbescherming zodat – mocht je vallen – ook beschermd bent voor de inhoud! Maar vooral voor de lekkere snacks die je zeker nodig gaat hebben.

skirugzak

Over die rugzak wil ik meer weten

 

Meer artikelen?

Veel plezier op skivakantie! En mocht het item dat jij zoekt hierboven onverhoopt niet tussen staan? Bekijk dan snel even het gehele aanbod wintersportartikelen om te kijken of je écht niks vergeten bent!

Laat mij meer artikelen zien

 

Naar Coolblue

2019-03-13T11:58:30+00:00