/, Kerst, Top 10 lijstjes/De beste kerstcadeaus voor 2018

De beste kerstcadeaus voor 2018

Oeps.. Nog geen kerstcadeau?

Voor je het weet is het weer Kerst… en jij weet niet wat je moet kopen?! Of wil je jouw vriend, vriendin, broer, zus of je betere helft graag verrassen met een kerstcadeau, maar ben je stiekem inspiratieloos?

Geen paniek! Wij zijn voor je op zoek gegaan naar de leukste kerstcadeaus! Zo heb jij één overzicht met de leukste én meest originele kerstcadeaus voor je vrienden en familie.

Veel plezier met kiezen!

  1. We beginnen uiteraard met de klassieker die elk jaar weer nieuwe ontwerpen met zich meebrengt: De Kersttrui! Deze is tegenwoordig onmisbaar in elke kledingkast. En als je toch bezig bent, scoor er zelf dan ook gelijk één.
  2. Buiten is het koud en donker, dus je moet je binnen zien te vermaken. Hoe doe je dat beter dan samen met je vrienden of familie een gezelschapsspel te spelen? Nodig ze uit voor een borrel en versla ze met 30 Seconds, Escape Room of speel lekker vals met de Monopoly Valsspelers Editie!
  3. Van boeken krijg je nooit genoeg! Bestel voor de echte leesfanaat de nieuwste Thriller, voor de kinderen het nieuwste boek van De Gorgels of laat je meenemen door het verhaal van Michelle Obama. Zoek je een cadeau voor hem en houdt hij niet van lezen? Geef hem dan het Belgisch Bierboek of laat hem ook in de winter de beste gerechten van de BBQ toveren met Smokey Goodness. Moet jij eens opletten of hij leest!
  4. Een bluetooth speaker is niet meer weg te denken om Mariah Carey met Last Christmas goed door je woonkamer te laten galmen! Deze speaker van JBL bezorgt je een uitmuntende geluidskwaliteit en de verschillende speakers van Sonos geven je de mogelijkheid om in elke kamer wat anders af te spelen.
  5. Staat er hierboven niets bij, maar weet je wel welk parfum diegene gebruikt? Geniet dan van de hoge kortingen richting de feestdagen!
  6. Kinderen mogen natuurlijk niet overgeslagen worden met Kerst. Verras ze daarom met het nieuwste speelgoed, een leuk kinderboek of een schattige knuffel.
2018-12-20T10:09:34+00:00